image01

ZAINAL CANOPY

Syarikat Perkhidmatan Zainal telah ditubuhkan pada tahun 1983. Ianya adalah sebuah syarikat 100% milik Bumiputra yang telah berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia di dalam Bidang Bekalan dan Perkhidmatan. Pengkhususan Perkhidmatan kami ialah dari segi Pengurusan Pameran dan Pentas, Penyewaan pelbagai peralatan untuk sebarang majlis samada individu ataupun majlis korporat.

Pada awal penubuhan, syarikat ini hanya memberi perkhidmatan untuk majlis bagi pelanggan secara individu seperti majlis perkahwinan. pembinaan dan sebagainya. Namun akibat daripada perubahan citarasa dan sokongan daripada pelanggan tetap, maka Perkhidmatan Zainal telah mengorak langkah dengan menjadi Pengendali & Perundingcara Majlis bukan sahaja untuk pelanggan individu tetapi juga untuk Majlis korporat seperti Majlis Perasmian, Majlis Pecah Tanah, dan Jamuan Makan samada di dalam dewan, tapak-tapak.

Menyediakan Perkhidmatan Yang Terbaik Untuk Pelanggan.

adalah motto kami serta disokong pula dengan perkhidmatan selepas penyewaan, maka ianya telah menjaminkan perhubungan yang lebih berpanjangan dengan pelanggan-pelanggan. Maka dengan itu, syarikat kami bukan sahaja mempunyai pelanggan di sekitar Lembah Klang, malahan juga dari luar kawasan Kuala Lumpur seperti Seremban dan Melaka.


image01

PZ Caterer

Dimiliki oleh Perkhidmatan Zainal (lebih dikenali sebagai Zainal Canopy ), kami ditubuhkan pada tahun 2000, memberi tumpuan dalam masakan Melayu untuk majlis perkahwinan Melayu tetapi kami juga mempunyai pelbagai hidangan menu Antarabangsa bagi menampung keperluan majlis.

Perkhidmatan katering bukan sahaja untuk membekalkan makanan tengah hari dan makan malam perkahwinan, tetapi kami juga menyediakan menu untuk majlis kecil dan acara peribadi untuk memenuhi keperluan anda. Walaupun persediaan untuk katering boleh menjadi tugas besar dan memakan masa, kami cuba untuk mengurangkan tekanan anda (untuk asas dan penyediaan masakan) tetapi juga untuk menjaga bajet anda di landasan yang betul dan membolehkan anda untuk menikmati acara anda.

Sama ada perkahwinan di rumah, dewan, hotel, hari jadi, pejabat -pelancaran / majlis perpisahan, seminar – rehat sarapan / makan tengah hari / Hi- Tea, kami sedia memberikan perkhidmatan (F&B) kepada Anda. Matlamat kami adalah untuk menyediakan perkhidmatan catering dimana dapat membantu meringankan beban dan mengurangkan kos disamping menyediakan makana yang berkualiti kepada pelangan – pelangan kami.

Perkhidmatan

Pembekal makanan juga dikenali sebagai pembekal katering bukan satu tugas yang mudah untuk mana-mana acara. Daripada perancangan menu, penyediaan, memasak, menyediakan meja dan berkhidmat, ia mengambil begitu banyak masa dan kos yang tinggi jika ia tidak dirancang dan diatur dengan betul. Sama ada parti kecil atau besar, walaupun acara korporat atau majlis yang tertutup, PZ Caterer telah menjadi katering pilihan di Lembah Kelang, iaitu di Kuala Lumpur.

Kami menyediakan pelbagai jenis perkhidmatan – perkhidmatan meja set up, buffet and gerai-gerai makanan. Sama ada acara anda tertutup mahupun terbuka, kami sentiasa berinteraksi dan berkomunikasi dengan pelanggan kami untuk memenuhi keperluan acara mereka.

Dengan memiliki pasukan yang berdedikasi dan berpengalaman, kami yakin dapat menyediakan perkhimatan katering yang tidak akan dilupakan oleh tetamu anda.

Guest should feel they are a valued part of a memorable event, they should be wonderfully entertained, never hungry and their glassed always full!

INDAH RIAS WEDDING PLANNER

image01
Indah Rias ditubuhkan pada tahun 2008, pakar dalam perkahwinan tradisional Melayu and perkahwinan bertema seperti Arabian Night, Vintage, Cinderella dan lain-lain. Walaupun kelebihan kami untuk perkahwinan tradisional Melayu, tetapi kami juga kreatif didalam pelbagai tema.

Perancang perkahwinan bukan hanya menitik beratkan tentang kemewahan dan kemegahan. Kami disini sebenarnya akan membantu ibu bapa dan mempelai dalam menjimatkan kos disamping membuatkan majlis itu sebagai kenangan terindah buat mereka.

Setiap majlis perkahwinan adalah berbeza, setiap keperluan individu dan setiap hubungan mempunyai cerita tersendiri. Kami akan bekerjasama dengan anda untuk mewujudkan satu konsep perkahwinan yang mencerminkan idea-idea dan gaya anda. Kami akan memenuhi keperluan dan kehendak termasuk butir-butir terperinci berdasarkan bajet anda.

Perkhidmatan

Kami menyediakan perkhidmatan perancangan dan menguruskan keseluruhan perkahwinan:

Tidak kira dimanapun lokasi majlis perkahwinan anda sama ada di dewan, hotel mahupun di rumah, kami akan membantu dan memastikan majlis anda berjalan seperti yang dirancang.

Kami juga menyediakan tukang jahit khas untuk pelbagai pakaian perkahwinan Melayu bagi kedua-dua pengantin perempuan dan lelaki. Kami juga mempunyai pelbagai pilihan gaun malam , pakaian koktel , gaun untuk memotong kek dan pakaian makan malam rasmi . Make- up artis juga turut disediakan untuk membantu pengantin kelihatan bagaikan puteri raja pada hari perkahwinannya !

Perkahwinan Melayu tradisional turut dimuatkan dengan pelamn dari 2panel sehingga 5panel untuk kesesuaian ruang yang disediakan bersama gubahan bunga segar, prop, lampu dan lain lain lagi. Kami juga menyediakan perkhidmatan persembahan tarian Melayu, kompang, silat, gamelan, angklung dan kumpulan band mengikut kesesuaian pilihan anda. Kepada yang berbajet besar, kami boleh menjemput artis tempatan untuk membuat persembahan di majlis anda. Dan kepada yang berbajet sederhana pula kami turut menyediakan set karaoke bersama DJ bertugas. Ianya semua terletak kepada pilihan anda bagi memastikan majlis anda meriah and para jemputan terhibur.


PZ Collections

PZ Cs akan menjadi “one stop center” untuk hiasan dalaman rumah anda seperti langsir, alas tempat tidur, sarung bantal dan sebagainya. Walaupun PZ Cs adalah perniagaan baru syarikat kami, tetapi kami mempunyai pengalaman yang luas dalam membekalkan langsir dan lain-lain produk yang berkaitan dengan beberapa syarikat terkemuka di Lembah Klang.

Perkhidmatan

Hiaskan rumah anda dengan pelbagai pilihan langsir dan peralatan tempat tidur dari kami. Kami mempunyai pelbagai pilihan langsir, sarong, selimut dan sarung bantal . Sama ada dari konsep klasik ataupun kontemporari, ianya pasti memenuhi citarasa dan gaya anda. Di PZ Cs, kami mempunyai pelbagai pilihan untuk membantu melengkapkan hiasan dalaman rumah anda.

Hubungi kami untuk perbincangan mengenai bagaimana kita boleh bekerjasama dengan anda untuk tujuan penghiasan dalaman rumah anda. Kami mengalu-alukan semua reka bentuk untuk langsir, tirai, valances, pelmets, tilam, selimut bantal dan aksesori. Semua hiasan lembut kami direka secara individu dan buatan tangan untuk memenuhi keperluan sebenar pelanggan kami.

Dapatkan inspirasi dengan PZ Cs untuk hiasan rumah anda!


  • Perkhidmatan yang bagus. Teruskan.

    Iskandar

    Iskandar - Maju Holdings Sdn Bhd